Процес на лечение и цена

Стъпка 1

Преглед

50 лв.

Консултация и преглeд от екипа на Хайфу-Център “Света Марина сертифициран за работа с терапевтичната система Haifu® Model JC и апарата CZF за установяване дали пациентът/туморът са подходящи за планиране на процедура с Хайфу.


*Пациентът трябва да носи със себе си запис на Ултразвукови Изследвания


**В случаите, когато пациентът идва с направление от лекар, запознат с Хайфу - лечението, и който е преценил, че пациентът е подходящ за тази терапия, пациентът може да бъде записан.

При потвърждаване, че пациентът има индикация, при която Хайфу - терапията е оптималният избор за лечение, се прави планиране на терапията. Това на практика е “симулация” на терапевтичната процедура, включва и преглед с ултразвуковата, диагностичната система и софтуеър на Системата JC. Пациентът трябва да носи със себе си снимка от ЯМР*


*Специално за пациенти на Хайфу-Център „Св.Марина” партниращо здравно лечебно заведение изготвя ЯМР експресно - сутринта, в деня на планирането. Повече информация на нашите тел. 064 90 20 33 и 064 90 20 44

Стъпка 2

Лечение

500 лв. (фиброаденом на гърда)

2000 лв. (миома на матка)

2600 лв. (палиативно лечение**)

от 2600 лв. (злокачествени тумори, метастази)

При успешно планиране на терапията, на пациента се назначава дата за лечението. Цените включват консултация с анестезиолог, интернист и ЕКГ. Прегледите са в Хайфу-Центъра.


*Не се изискват допълнителни доплащания по време на престоя на пациента в Хайфу -Център “Света Марина”.


**Точната цена се определя след “Планирането” и се базира на сложността и времетраенето на лечението, вариращо между 2-8 часа в зависимост от индикацията и диагнозата.

Стъпка 3

Контролни Прегледи

В зависимост от индикацията, пациентът може да бъде изписан няколко часа след терапията или най-късно на другия ден.


Контролните прегледи са след 1 месец, 3 месеца, 6 месеца, 12 месеца, 24 месеца и се провеждат в Хайфу центъра.

Main Menu